zondag 18 november 2012

Sinterklaas

Na 3 weekjes bezoek, is het weer rustig in huize Van de Camp. Of ja rustig, normaal: kids naar school, ik aan het werk en Marie-José op jats (golven en trainen voor de halve marathon)

Gisterenavond ben ik met Marie-José naar Cirque du Soleil geweest. Een prachtige voorstelling, vol met lefgozers die zonder zekering of vangnet de lucht in gaan. Zweethandjes werk dus. Maar heel erg mooi.





Ook leerzaam: in de pauze zat werkelijk iedereen met zijn mobieltje op het internet. Gezellig, avondje uit met zijn tweetjes...

Inmiddels hadden we thuis een dilema. Sinterklaas is ook hier in het land (lang leve uitzendinggemist.nl). Een ook op de Nederlandse school hadden ze verteld dat de kinderen op zaterdag hun schoentje mochten zetten. En tsja, laat je dat dan aan een Amerikaanse oppas over? Leek ons niet zo handig. Dus, hebben we de bende maar verteld dat Sinterklaas nog met het vliegtuig naar Los Angeles moet vliegen om hier langs een paar kinderen te gaan. En dat kan natuurlijk niet op dezelfde dag als de aankomst in Nederland. Fantastisch wat ze allemaal geloven..

Maar, ze hebben mooi gezongen. Voor een openhaard met vuurtje voor de sfeer en zomerschoentjes ervoor, maar dat mag de pret niet drukken.



Volgende week is Thanksgiving. We zijn weer uitgenodigd bij de buren, waar we vorig jaar ook zijn geweest. Dikke kalkoen, wordt weer smullen. Blijkbaar hebben we ons dus voldoende gedragen....

Anne heeft een weekje vrij, en mag / moet dus mee gaan golven. Dikke ellende voor haar. 

Tot slot kregen we nog mooi bericht uit Nederland. Binnenkort hierover meer!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten