maandag 28 mei 2012

Anne's verjaardag: Disneyland

We hebben een lekker lang weekend. Niet vanwege 3e Pinkpopdag, maar omdat het op maandag Memorialday is. Dus, net als Nederland een extra dagje vrij op Maandag. En dat komt mooi uit, want Anne is jarig.
Ze mocht kiezen: of een feestje of naar Disneyland. Het laatste is het geworden.
Op zaterdag zijn we er naar toe gegaan. We hadden de hoop, dat heel Amerika zou denken dat het druk zou worden omdat het Memorial weekend is en dat daarom niemand naar Disneyland zou komen en het dus heel rustig zou zijn. Helaas, Amerikanen zijn niet zo slim. Het was heel erg druk. Gelukkig waren we er op tijd en hadden we geen haast om te gaan. Na de parade (om 4 uur) gingen een hoop mensen al naar huis en werden de wachtrijen een stuk korter (20 minuutjes wachten). Uiteindelijk hebben we dus toch een hoop attracties gedaan, de parade gezien en Minnie en Goofy een dikke knuffel gegeven.
Minnie Mouse mocht met ons op de foto

In het huisje van Minnie

Op de foto met Goofy

Een ritje in de theekopjes


In de boomhut van Tarzan.
Nee, het lukte Bram niet om het zwaar Exalibur uit het
aambeeld te trekken...
"Main street" was helemaal aangekleed met Amerikaanse vlaggen
vanwege Memorialday
Toen we om half negen in de auto zaten, viel de bende van twee als een blok in slaap...

Maar, een 'verslagje' van Anne zegt meer dan 100 foto's. Heeft ze helemaal zelf geschreven, zonder hulp. Goed he!!
Dear Class,
On Saturday, I went to Disneyland and I love everyone
because we saw everyone in the whole entire Disneyland
and you are so cute
and we saw and we hugged Minnie and Goofy

Op zondag hebben we het nieuwe zwembad in de tuin opgezet. De vorige lekte en was toch iets te groot. Dat gaat hier heel makkelijk: Beetje droogmaken en in de auto proppen. Terug naar de supermarkt en inleveren zonder vragen te beantwoorden. Toch wel makkelijk, zo'n vriendelijke service... Het nieuwe badje is ruim 3.5 m doorsnede en precies groot genoeg.

Vandaag is Anne jarig. Vanochtend kwam ze ons uit bed halen om voor haar te komen zingen. Hebben we dan maar gedaan.
Na een lekker dagje thuis (skypen, kadootjes, zwemmen en spelletjes doen) zijn we gaan barbecuen bij William en Alma. Heel erg gezellig, Johan, Freke en hun bende waren er ook. William had een nieuwe barbecue en had wat voorproevers nodig voor hun familie op bezoek komt. Maar, ik moet zeggen: Heerlijk gegeten.
We hadden een taart laten maken met een foto van Anne erop, en natuurlijk 6 kaarsjes.



Morgen mag Anne nog uitdelen in de klas. Volgens de regels van de school mogen we zelf niet bakken maar moeten we iets kopen. We hebben 25 cup-cakes omgetoverd in kleurige bloemen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten