donderdag 25 augustus 2011

Op weg naar San Diego

Na een emotioneel afscheid bij beide families zijn we op ons gemakje naar Schiphol gereden. De bende van 2 was behoorlijk uitgeteld.
En na een typisch Hollandse nacht (slapen in een 'van de Valk' hotel, friet met appelmoes (zonder kers) en brallende hollanders op de gang) waren we klaar voor de grote oversteek. Op schiphol bleek al dat de visa in orde waren, en dat was natuurlijk een flinke opluchting.

Het vliegen ging echt ontzettend goed met Anne en Bram. Bram wilde de hele vlucht 'even bij de piloot kijken' en Anne heeft Marie-José goed bezig gehouden. Maar toch hebben ze zich goed vermaakt. Televisie kijken, spelletje spelen, slapen, etc.

Zoals afgesproken was het nieuwe huis ingericht met meubels. Maar niet zoals wij gevraagd hadden. Sommige thema's passen verrassend goed bij het huis, maar de leuke zithoek bijvoorbeeld totaal niet. En het huis heeft een leuke inbouw kast, voor een grote TV. Maar de TV die we gekregen hebben is zo groot, dat hij niet in de kast past, en dus maar op een tafeltje ernaast is gezet.

Meteen een lijstje gestuurd naar de meubelboer, om eens te kijken wat we nog kunnen aanpassen.

Maar de ochtend erna hadden we een spectaculaire verrassing. Anne was om 6 uur wakker, en nu blijkt dat je rond dit tijdstip een prachtige zonopgang ziet vanuit onze tuin. (niet dat we hier vaak voor op gaan staan, maar het zou kunnen). In de vallei hangen nog wolken, terwijl de hemel al rood begint te kleuren van het ochtend zonnetje. Anne heeft er wat foto's van gemaakt.
Ik heb me voorgenomen om nog eens zo vroeg op te staan en dan een serie foto's te maken. Maar ik beloof niets ;-)




1 opmerking: