zondag 23 december 2012

Donkere dagen voor de Kerst

De dagen voor Kerstmis had ik eindelijk vrij, na een periode van hard werken. Dus, erop uit...
Omdat het weer niet erg meewerkte zijn we naar pretparken geweest. Seaworld en Legoland. Makkelijk zo'n abonnement en al die parken in de buurt.
Er was regen voorspeld, maar geluk was met de dommen. Twee keer volop zon...

In Seaworld hebben we natuurlijk weer de Shamu show gezien. Blijft leuk. Vooral het vermaak door het publiek dat 'splash-zone' niet begrijpt. Want als zo'n Orka begint, kun je rennen wat je wilt: je wordt drijfnat. Ha, ha, en dan is 20 graden ineens behoorlijk koud.

3 ton vis in een salto. Doe dat maar eens na....

Ha, ha, jullie dachten niet nat te worden.
I love leedvermaak...


Stingrays aaien

De dag erna naar Legoland. Op de weg er naar toe regende het Hollandse Pijpenstelen. Maar eenmaal bij het park: volop zon. Ondanks de drukte hoef je nergens lang te wachten. Weer eens wat anders dan anderhalf uur in de rij in de Efteling. 



En Marie-José, is het boeiend?
Ook Legoland stond in het teken van Kerstmis. Met de grootste Kerstboom gemaakt van Lego steentjes. Da's niet zo verwonderlijk als je de prijs van Lego bekijkt. 





Er was ook een veldje met ..... sneeuw.... Echte (nep-)sneeuw. Keiharde ijsklonten als je het mij vraagt. Nou, rijen dik stonden mensen te wachten, om vervolgens 10 minuten te sleeën (ander halve meter omlaag), te gooien met ijsklonten of om een neus van Duplo stenen in een voorgemaakte sneeuwpop te persen. Leuk joh. Het zal je verbazen, maar wij hebben hier niet voor in de rij gestaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten