woensdag 2 januari 2013

New Years Eve

New Years Eve. Het lijkt alweer een tijd geleden. We waren bij de Neerhofjes uitgenodigd, samen met 3 andere gezinnen. Zoals verwacht: super gezellig!
Rob had zijn mobiele spellen verzameling weer meegenomen, dus hebben we de avond gevuld met allerlei spellen. Mijn schoonmoeder moest als 'grote dienaar' een paar potjes staan (he he), en de weerwolven hebben weer de nodige burgers opgegeten.
Tot het grote aftellen begon... Johan en Freke hadden het nog wat spannender gemaakt, door de afstandsbediening van de TV te verstoppen. Gelukkig vonden we hem 'toevallig' 10 seconden voor 12 uur weer terug. Na twaalven ging de 5 liter fles champagne open, proosten en dan naar buiten voor... tsja, niet voor het vuurwerk, want dat is er niet in Californië in verband met bosbrand gevaar. Maar niet getreurd, wij hadden zelf vuurwerk meegebracht. Sterretjes uit Nederland. Geweldig! En zelfs reuze spannend, want zelfs dit mag niet...

Daarna weer snel naar binnen, champagne en verder weerwolven spelen. Super gezellige avond!
Wij hadden de toetjes meegenomen

Grandioos vuurwerk

Op nieuwjaarsdag bellen en skypen met de familie. Ja, en die wisten een belofte van Marie-José te herrineren (nadat ik dit even in hun oortjes had gefluisterd). Marie-José heeft namelijk eens gezegd: als ik een keer een nieuwjaarsduik neem, dan is dat in een warm land.....

Dus, op naar het strand. Oma was zo sportief om op de tassen te letten. Het zonnetje scheen dan wel, maar de wind was toch behoorlijk koud... En het zeewater was slechts 15 graden. Brrrr.
Zie je de twijfel op de drie gezichten?

in een woord: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr





Maar goed, we zijn er toch volle snelheid ingerend. Heerlijk! We waren een van de weinige zwemmers (misschien omdat deze duik niet door Unox werd gesponserd). Er was nog één ander jochie gaan zwemmen. En ja hoor, Nederlanders... Hij zit in Bram zijn klasje bij de Nederlandse school.

's Middags toch nog de traditie voorgezet door het nieuwjaars concert uit Wenen te kijken. Lache joh, wat kunnen ze hier namen toch verdraaien "on the beautiful blue doenoe". Het duurde ook even voor ik hem door had.

's avonds nog even met de bende van 2 wat sterretjes afgestoken.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten