vrijdag 10 februari 2012

Als je denkt: het kan niet gekker.....

Yep, dan kan het toch gekker.
Bij Anne op school is het 1x per maand Flag assembly. Dan wordt de Amerikaanse vlag gehesen, mogen de kindjes een hup-amerika-hup liedje zingen en een gebrainstormd versje opdreunen. En, niet te vergeten: de beste kindjes van de maand krijgen een extra applaus.

Ik hoor je denken: dat is toch niet zo gek? Wacht maar, ik ben nog niet klaar.

De eerste keer was de normale versie. Een soort opwarmertje. De kinderen van Kindergarten (waar Anne zit) mochten iets opdreunen. Natuurlijk zijn we gaan kijken. Was inderdaad leuk om te zien, al werden wij niet zo emotioneel als de andere ouders.

De maand erna was er een extra thema: crazy socks. De kinderen mochten rare en verschillende sokken aan die dag. Maar, de leraren en the principle ook. Vreemd, maar acceptabel.

De maand erna: pj's oftewel: pyjamas day. Wederom: kids, leraren en het opperhoofd in de meest vreemde pyjama's op school. Knettergek. Loopt de principle daar op sloffen rond en in haar pyjama, inclusief ochtendjas en krulspelden. Ziet niet uit..

Maar vandaag was het toppunt: crazy hair. Oke, dat je de kinderen een vreemd kapsel geeft, prima. Maar alle secretraresses, leraren en weer die principle hadden hun best gedaan om er zo idioot mogelijk uit  te zien. En dat was gelukt. Marie-José vond het zo geweldig (lees: achterlijk) dat ze naar huis is geraced om het fototoestel te halen...

We beginnen rustig: one natural red, en de rest met een apart kapsel:


Niet schrikken: de principle, met haar jeugdige staartjes (steekt zo lekker af)



De secetaresses: 


En voor degene die het niet begrepen: voor de duidelijkheid een verklarend briefje op haar jasje:



En dan een van de kindjes: mooi versierd hoor.
Zou jij je dochtertje lief zo naar buiten laten gaan?


Ik kan niet wachten wat het thema voor volgende maand is....
Ik hou jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten