zondag 12 februari 2012

Nieuw bezoek

We hebben weer bezoek!
Marianne, Max, Mia en 'oma Maas' zijn afgelopen zaterdag geland. Na een emotioneel weerzien tussen de zussen op het vliegveld zijn ze naar ons huis gereden. "Jullie huis zier eruit zoals tijdens het skypen!" was hun commentaar.

Vandaag was het bewolkt (het had 's nachts zelfs geregend). We zijn naar La Jolla aan de kust gegaan, waar het zonnetje volop scheen. Het blijft een leuke attractie om naar de zeehondjes te kijken. De oceaan was lekker wild, dus dat gaf een lekkere sfeer.

Ondanks dat de zeehondjes jonkies hadden, mocht je op het strand heel dichtbij komen.
En ondanks de groep geitenwollensokken die demonstreerde dat dit natuurlijk niet kon. Verzin maar iets en er is hier een protest groep voor te vinden.
Enfin, wij het strand op...
Mijn nichtje Mia, Anne en Bram
en een kudde zeehondjes...


Drukte op het strand en in het water

Naderhand zijn we de pier op gegaan. Leuk moment voor de paparazzi om wat mooie kiekjes te schieten.



Helemaal leuk als Marianne en Max op het puntje van de pier staan.... en er een grote golf aankomt.

Eentje had geluk, 

De ander een natte broek...

(en ik leuke foto's)

Na de pier hebben nog wat langs de boulevard gelopen. Er is een leuk parkje, waar de bende van 3 (uhh 4) zich lekker heeft vermaakt.


En nog even spelen op het strand. Lekker op het laaste moment wegrennen voor de branding.


's Avonds was de bende ook goed uitgeteld. 
Maar toch even een flesje champagne open getrokken. En nadat de 3 kindjes op bed lagen, hebben we nog goed doorgetafeld. Mexicaans, met de nodige Corona's. 
Wederom: een heerlijk weekendje...


Facebook.
Ik heb via Facebook een linkje gestuurd naar onze blog, met een foto als lokkertje. Op het strand was een photoshoot van deze brunette (moest nog een hoop aan gefotoshoped worden).

Op ons maakte ze niet zoveel indruk, maar wel op een groep Engelse toeristen, die stiekem met hun mobieltje een foto van haar maakten, naughty lads....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten