zondag 5 mei 2013

Cinco de Mayo

Afgelopen dagen was het heerlijk weer. Normaal koelt het 's avonds snel af, maar er stond een woestijn wind. Lekker warm dus. Heerlijk tot de late uurtjes in de tuin gezeten.
Op zaterdag hebben de kinderen lekker gezwommen in eigen tuin met vriendjes Emma, Matthijs en Lieve.  's Middags kwam er nog een collega op bezoek, biertje erbij, beetje roddelen over het werk, kids aan het picknicken in de tuin. Wat een dikke ellende toch...




Maar het zonnetje en de woestijnwind heeft ook een nadeel: er zijn alweer wat bosbranden in de buurt geweest. En nadat wij foto's van de buren hebben gezien van de grote brand in 2007, ben ik er toch iets minder relaxed onder... Gelukkig is de wind gedraaid en is het gevaar weer geweken.

Kijk, en dat de wind draait, dat is nog prima. Maar dat er regen voorspelt wordt, dat is wel het andere uiterste...
's Middags waren we naar 'old town' geweest, waar Cinco de Mayo gevierd werd. 5 Mei een feestdag in Mexico. Volgens de advertenties zou het groot feest in old town zijn. Volgens ons gewoon normaal Amerikaans vol-vreten met een Mexicaans tintje. We waren niet echt onder indruk. Wel was er een paardenshow die aardig was.


Na een uurtje hadden we het wel gezien (en geroken) dus zijn we maar weggegaan. Het druppelde inmiddels  een beetje. En tsja, we hadden de kinderen eens beloofd om naar 'Chucky Cheese' te gaan als het regent. Inderdaad, daar hadden wij geen zin in en probeerde er via het regen-smoesje onderuit te komen. 
Helaas, regen.... beloofd is beloofd, dus naar Chucky. Het bleek een indoor speelhal te zijn, met inderdaad hamburgers en pizza. Enfin, de bende van twee vond het geweldig. 

En ja hoor, we hebben het weer beloofd: als het de volgende keer regent, gaan we er weer heen. 


Donderdag komt er weer bezoek voor ons: mijn zus en mijn moeder. Hartstikke leuk. We hebben zo langzamerhand een klein programma in elkaar gedraaid, dus hou de blog maar in de gaten. Om Sofie lekker zenuwachtig te maken: je moet een helm op....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten