dinsdag 14 mei 2013

Oma en tantosofie

Nu heb ik de eer een stukje voor het blog te schrijven samen met mama.


Bij aankomst in San Diego stonden Bram en Anne met spandoeken klaar! Een hartverwarmend ontvangst. Onze vakantie kon nu al niet meer stuk!
Bram en Anne zijn heel goed opgevoed. Na een superdikke knuffel was het eerste waar ze naar vroegen welke cadeautjes we voor ze hadden meegenomen.


Van Opa, Bram zijn grootste vriend, kreeg hij een radiografisch bestuurbare speedboot. Super Dooper Cool vond hij het.


Anne kreeg een mooie zeemeermin Barbie met een surfboard, die na het zwemmen mee mocht zonnen.



De volgende dag hebben we eerst de kindjes afgezet op school, waar we bij Anne de 'flag assembly' hebben gezien en bij Bram genoten hebben van een 'mothersday muffinparty'.
Na een eerste (en vooral geen laatste) zalige cappuccino bij Starbucks, heeft Marie-José ons wat mooie plekjes in San Diego laten zien, waaronder Coronado Island. Lekker over het strand gewandeld en bij de Del een maxi-beker mint thee gedronken.


Zaterdags hebben we de kindjes afgezet op de Nederlandse school waar ze enthousiast hun klasjes hebben laten zien.  Daarna zijn we doorgereden naar La Jolla. Hier hebben we volop zeeleeuwen, pelikanen,  en andere watervogels gezien. De foto hierboven noemen ze de "Children's Pool", waar veel jonge zeeleeuwtjes te zien zijn. In de tussentijd moest Thijs moed verzamelen om te gaan surfen. Niet dat wij hem onder druk wilden zetten, maar hij had nu al zo vaak opgeschept, dat hij nu maar eens met de billen bloot moest (gna....). Smoesjes als 'kleine golven' en 'ik heb zojuist met een surf-dude gesproken en die zegt: het is niks" werkten hierbij niet.


Dus..............
Zoek onze surf DUDE





Nee hoor....


's Avonds zijn wij heerlijk gaan uit eten bij Poseidon, bekend om zijn romantische zonsondergang. Helaas......hoewel ons Hollands wit velletje tamelijk roze gekleurd was door de felle zon, besloot de zon onder te gaan achter een wolk.
tip: gebruik NOOIT twee föhns tegelijkertijd in Thijs zijn huis. Na een nacht in volle duisternis, weet Thijs inmiddels hoe hij dit klusje moet klaren, echter niet zonder dat alle klokken, internet (waren net aan het skypen), tv's, radio's...... wederom uitgevallen waren.



Moederdag 2013

Na een heerlijk ontbijt in de tuin, krijgen mama Marie-José en mama Conny  moederdagkadootjes. 

Oma krijgt een etentje bij de Cheesecake Factory kado.



Maar eerst naar de San Diego Zoo. Bram en 'tantosofie' achterin.
Thijs? Sadist? Hoe kom je erbij.............





Nog nooit zo'n actieve ijsberen gezien, héél indrukwekkend!







Het heerlijk warme weer nodigde uit tot het 'haaienspel' in het zwembad. Een typische uitvinding van Thijs. De haai gaat mensen vangen door ze in hun bil te knijpen.
Bram: "you just like to squeeze my butt, tantosofie"


Zeg niet dat we niet actief zijn geweest!!




En als Bram iets niet leuk vindt, zeggen we met zijn allen keihard: BO-RING!!! Dit is Bram zijn slogan sinds een tijdje.
Boring ?


Morgen wordt het spannend, ik moet een helm op. Wordt vervolgd.........




Geen opmerkingen:

Een reactie posten