zaterdag 19 november 2011

Les gehad....

Vrijdagavond zijn we bij Rob en Sandra gaan eten. Lekker gebarbequed! Zij wonen in een leuk appartement, richting Downtown. Echte VIP life style, met zwembad en jacuzzi.

Het was reuze gezellig. Lekker gelachen.

'Grote Anne' (een dochter van een collega) had op de kids gepast. Omdat zij ook Anne heet, hebben we haar een keertje Grote Anne genoemd. Nou, van die naam komt ze niet meer af. Bram blijft haar stug zo noemen. Ik had haar op gehaald. Toen ik thuis kwam stonden ze al voor het raam te juichen toen ze haar zagen.

Na het eten hebben we les gekregen in Kolonisten van Catan, voor gevorderden. Wij spelen wel vaker het basisspel, soms met een enkele uitbreiding. Rob en Sandra hebben ons het mega-uitgebreide spel uitgelegd. We waren al sprakeloos toen de professionele koffer op tafel kwam. (ons spel zit in een camping-proof stoffen zakje). Helemaal toen we zagen hoe proffie het alemaal aangepakt werd.
Maar, ik moet zeggen dat we glansrijk ten onder zijn gegaan. Natuurlijk hebben we Rob laten winnen, maar hij kreeg het zeker niet kado. Voor een eerste keer hebben we het goed gedaan (vind ik zelf natuurlijk).


Vandaag zijn we met de bende een stuk gaan wandelen. We willen graag wat parken gaan bekijken, maar dan moeten ze wat meer wandel-ervaring in de benen krijgen. Dus zijn we vandaag te voet naar het meertje gelopen. Ruim een uur lang, 3.4 km en meer dan 120 m hoogte verschil, dus best pittig. (Ja Freke, we hadden het kunnen lopen, en we hebben het nog gedaan ook!). Maar, de bende van 2 had het goed gedaan. Zonder zeuren hebben ze de hele tocht gelopen.
Voor mij weer een moment om de paparazzi uit te hangen.

Dit bord staat vooraan bij onze wijk. Blijkbaar heet de wijk zo.





Morgen komt ons eerste bezoek uit Nederland: Oma en Erik. We kijken er erg naar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten