zondag 11 december 2011

Een weekend zonder plannen

Eindelijk, eens een weekend zonder plannen.
Gewoon op zaterdag ochtend eens kijken wat we dit weekend kunnen doen, en dan, tsja, toch weer plannen maken.
En zo eindigd een weekend zonder plannen, weer bommetje vol met leuke dingen.

Op zaterdag een dagje rond het huis: lunchen in de tuin in het zonnetje, kids op de trampoline, kerstfoto's gemaakt, even naar de speeltuin, kamertje in orde maken voor mijn ouders (komen morgen). Een heerlijk relaxed dagje weer.
Vandaag waren we bij Natalia uitgenodigd voor haar traditioneel oliebollen-etentje. Een weekend voor de Kerst-drukte nodigt ze wat vrienden uit. Waaronder ene John, die blijkbaar goed oliebollen kan bakken. Nou, reuze lekker, en weer heel gezellig. De ouders van Natalia waren er ook. Of we van de zomer bij hun op bezoek willen komen in New Hampshire. Oke, doen we.

Maar opeens zag ik dat er met stoepkrijt op het terras was geschreven: Anne ♥ Alex.
Alex is het zoontje van Natalia en zit bij Anne in de klas. En wie had dit op het terras geschreven? Bleek Natalia te hebben gedaan. Leek haar zo leuk.....

's Avonds zijn we naar de haven gegaan voor the San Diego Bay Parade of Lights. Dit is een parade van boten, die helemaal versierd zijn voor Kerstmis. Met heel veel lampjes, muziek en dansende kerstmannen.
We hadden een goede plek gevonden om te kijken. Wel heel Amerikaans: vanuit de auto namelijk. We hadden een parkeerplek gevonden aan het water. Maar toen de parade langs kwam zijn we natuurlijk wel uitgestapt.
Het publiek beoordeelde elke boot. Hoe mooier de versiering, hoe harder iedereen 'Merry Christmas' naar de boot riep. Reuze gezellig.
En natuurlijk weer een mooie kans om met mijn fototoestel te spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten