woensdag 7 december 2011

Sinterklaas

Hoort wie klopt daar kinderen, hoort wie klopt daar kinderen, hoort wie klopt daar zachtjes tegen het raam?

Wat een geluk. Sinterklaas is helemaal naar San Diego gekomen.
Op zaterdag heeft hij zelfs een video voor Anne en Bram bij ons in de brievenbus gelegd. En op die video heeft hij iets persoonlijks ingesproken voor Anne en Bram. Lief he!
De Goedheiligman vond het goed dat Anne zo leuk met Barbies kon spelen en dat Bram al heel goed deed kleuren. Wel moest Anne echt stoppen met duimen en Bram goed zijn best doen om naar de wc te gaan.
En, je raad het nooit. Hij wist zelfs dat er een grote zak met kadootjes voor de deur stond. Ongelofelijk, hij weet echt alles.
Sinterklaas en Zwarte Piet, op onze TV
Anne laat haar duimpje aan Sinterklaas zien
Woaw!!!!!!!


En op zondag waren we naar een middag voor Nederlanders in San Diego geweest (San Diego Dutchies). Hier kwam Sinterklaas ook nog eens langs. Helaas niet op zijn paard, want die was veel te moe. Dus kwam hij in een vette SUV het terrein op. Moet kunnen.

Het was echt heel erg leuk.





Anne laat haar zelfgemaakte stoomboot zien. Ze was apetrots dat Sinterklaas de boot mee wilde nemen naar Spanje, om er volgend jaar mee naar Nederland te varen.






Toen Anne haar kadootje had opengemaakt, en zag dat er nagelak in zat, is ze direct op Sinterklaas afgestormd om hem te vertellen dat ze er reuze blij mee was. En dat roze haar lievelings kleur is.... Wie had dat nou gedacht.








Bram was reuze blij met zijn Cars Dubbeldekker bus.






Er waren een hoop kinderen. Maar het was heel goed georganiseerd. Eerst mochten de kinderen bij Sinterklaas langs komen. En daarna kregen alle kinderen een kadootje. Maar... ze mochten deze nog niet openmaken, tot iedereen zijn kadootje had. Het filmpje begint als we bijna klaar zijn met aftellen tot ze de kadootjes open mochten maken... Gekkenhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten