Namens de hele familie in San Diego : Merry Christmas to you all!!!
s' Morgens vroeg op Eerste Kerstdag wees de thermometer al 22 graden C aan dus we besloten om het uitgebreide ontbijt met Kerststol buiten te eten.
Nadien zijn we naar het Miramar meer gelopen om Santa gelegenheid te geven cadeautjes onder de boom te leggen tijdens onze afwezigheid. Om de weg te wijzen naar ons huis hebben Anne en Bram magisch Rendiervoedsel voor de deur gestrooid om er zeker van te zijn dat Santa's rendieren ons huis niet over zouden slaan.
Om ongeveer 3 uur kwamen we thuis en tot onze verbazing lagen er inderdaad presentjes onder de boom.
Na een korte snelle opfrissing konden Anne en Bram beginnen met uitpakken.
Santa had voor Anne vele schoolattributen, boekjes ed meegebracht terwijl Bram erg blij was met een piratenschip en een vliegtuig.
Ook had Santa voor Anne een keukentje gebracht dat veel leek op een oude van Marie-Jose terwijl de brandweerauto voor Bram er net zo uitzag als eentje die Thijs vroeger had ontvangen.
Het uitpakken was volop dubbele pret, voor de kinderen en de ouderen.
Het Kerstdiner was aangepast aan de kids: een voorgerecht voor de ouders gecombineerd met het hoofdgerecht voor de kids. Nadat die in bed lagen werd het feest voortgezet met de inmiddels befaamde "Chicken on the can". Dit is een recept uit de "Grill bible". Een kip wordt ingesmeerd met een "Rub" en over een bierblikje geplaatst dat nog voor 3/4 vol is met bier en/of wijn en op de BBQ tussen het vuur wordt gepositioneerd.
Dan de kap dicht en een uur of anderhalf laten garen. De combinatie van de rub en het verdampende bier en/of wijn zorgt voor een kruidige en malse kip. Heerlijk !!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten