zondag 11 september 2011

Nieuw huurauto

De eerste week hadden we een grote huurauto van ASML gekregen om koffers mee te vervoeren, en een keertje naar de Ikea te rijden. Helaas was dat maar voor een weekje. De 2e week kregen we een kleinere auto van ASML: een Mitsubishi.

Helaas geen fijne auto en te klein voor boordschappen van 'normaal Amerikaans formaat". Bovendien moeten we in deze huurauto ons Amerikaans rijbewijs halen. De auto was totaal niet fijn om in te rijden en niet overzichtelijk. Dus ASML gevraagd voor een iets grotere.
Zo, dat is gelukt: een GMC SUV-tje. Heerlijke auto met allerlei leuke extra's. Als je de motor start gaat de stoel vanzelf naar jouw favoriete positie. En als de auto afzet, schuift de stoel wer naar achter.



Bij de Walmart was een grote 'join the army' actie. Allerlei stand waar je je kon aanmelden voor Navy Seal, Airforce, Sailor of wat maar ook. Op zich leuk, al di uniformen. Net als in de film.
Er werd heel erg op je gevoel ingespeeld door foto's van 9-11.
Bram en  Anne kregen een klein Amerkaans vlaggetje, dat ze aan iedereen in de Walmart hebben laten zien. Kleine nep-chaufinistjes.
Bram vond deze "Plisie motor met Ameriaakse vlag" schitterend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten