zaterdag 8 oktober 2011

San Diego Zoo, Disney on Ice, Halloween costumes en... een stofzuiger

Hoi allemaal, daar zijn we weer.

Marie-José is donderdagmiddag met de kids naar de Zoo geweest. Makkelijk, zo'n abonnement. Je kunt de gorilla's van heel dichtbij bekijken, door glas welliswaar. Maar dit keer ging het een keer andersom: er was een baby-gorilla, die wel heel veel aandacht voor een rood en een blond kindje had. Het baby aapje heeft zeker tien minturen lang heel aandachting onze aapjes bestudeerd. Het was een hele attractie, want van alle kanten werden er foto's van gemaakt. "how cute!". Helaas is het ons niet gelukt om er een mooie foto van te maken.

Halloween
Intussen is de Halloween gekte flink losgebarsten. Alles wordt aangekleed met pompoenen, skeletten, maskers, spinnewebben of andere 'scarry things'. Binnenkort heeft Anne ook een Halloween feest op school en ze gaat binnenkort op een schoolreisje naar een Pumpkin-Farm.

Een van mijn collega's van ASML is ook al aardig doorgedraaid en heeft een Halloween-party georganiseerd voor onze groep. Natuurlijk: verkleed.
Dus vandaag naar de Halloween Costume shop. Mijn god, wat een bende. Natuulijk was half San Diego op zoek naar een kostuum, dus ging het er behoorlijk chaotisch aan toe.
Anne en Bram zijn niet zo heel happy met die enge maskers. Het jochie pieste bijna in zijn broek toen ik zo'n masker opzette. (Rob, hint..) Toch bleven ze als betoverd naar bewegende tuin-decoratie kijken, die zeker niet voor hun leeftijd geschikt is. Afgehakte koppen, bloedende ogen en bewegende skelletten zijn ze niet zo gewend.

Maar we zijn geslaagd. Ik kan helaas niet vertellen welke kostuums het zijn geworden, want het moet nog een 'verrassing' blijven voor de andere collega's (toch, jongens?).
Maar, ik kan jullie één foto niet onthouden (dit pakje is het niet geworden).
Na ruim 3 uur tussen allerlei scarry maskers, poppen en pakken waren we geslaagd. Leuk zo'n Halloween winkel, maar geef mij het Panhuis op de merret in Mestreech. Ik ben meer in voor roed, geel en greun dan voor zwart, zwart en zwart.

Uhhh, leer staat je best goed Marie....
Disney on ice
Daarna zijn we naar een andere verkleed-feestje gegaan: Disney on ice. Hier had de bende het beter naar hun zin. Een show van allerlei Disney figuren op het ijs. Heel erg leuk. Bram en Anne zaten vollop mee te klappen en te zwaaien. Maar het meeste indruk heeft toch de halve gallon popcorn gemaakt. Om een of andere onverklaarbare reden hebben ze 's avonds niet zoveel gegeten...



De stozuiger....
En als afsluiter, wil ik jullie de volgende foto niet onthouden: de stofzuiger die bij het huis hoort. Hij (of zij) is gemotoriseerd, heeft een koplamp en is lomp en loeizwaar. Marie-José was ook zo blij als een kind toen de nieuwe stofzuiger geleverd werd.
I want to break free...... (but can't wait to use the new one)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten